Dionisie Lupu, 49, sector 1, București 0724341894

Cursuri autorizate

    Sunteți aici!
  • Acasă
  • Cursuri autorizate

Cursuri entități private

Online/sală

Pe această pagină veți regăsi cursurile noastre dedicate în special entităților private.

Cursuri entități publice

Online/sală

Pe această pagină veți regăsi cursurile noastre dedicate în special entităților publice.

Seminarii

Online

Seminariile organizate Top Quality Management se desfășoară în sistem online.

Top Quality Management în cifre

Cursuri autorizate

15

+

Experiență în domeniu

19

+

Cursanți

15000

+

Absolvenți

15000

+

De ce ne-ai alege pe noi?

Motivul pentru care suntem alegerea potrivită pentru dvs

Experiență și dedicare

Cu o viziune îndrăzneață și o misiune de a excela în educație, ne angajăm să vă oferim cele mai bune cursuri și resurse pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale.

Actualizare permanentă a materialelor de curs
100%
Conformitatea programelor de formare profesională
100%
Expertiză specializată în domeniu a lectorilor
100%
Metode interactive pentru cursanții noștrii
100%

Interesați de un curs personalizat?

Organizăm cursuri personalizate, adaptate la cerințele și tematica preferată de clienți, cu program flexibil și posibilitate deplasare a lectorilor. Pentru mai multe detalii și informații nu ezitați să ne contactați.

Clienți de prestigiu

Întrebări frecvente

În secțiunea de întrebări frecvente, găsiți răspunsuri la cele mai comune întrebări pe care le-au avut clienții noștri. Aceste întrebări și răspunsuri sunt concepute pentru a oferi claritate și a ajuta utilizatorii să găsească rapid informațiile de care au nevoie.

Pentru a vă înscrie la un curs online, vizitați pagina cursului dorit și urmați instrucțiunile de înscriere (click aici). Veți fi ghidați pas cu pas prin procesul de înregistrare.

Durata unui curs autorizat poate varia în funcție de subiect și nivelul de certificare. Detaliile despre durata fiecărui curs sunt specificate pe pagina de descriere a cursului respectiv.

Reprogramarea se face cu minim 3 zile înainte de începerea cursului. Reprogramarea pentru o altă sesiune se va face în scris şi nu implică plăţi suplimentare.

Anularea participării la curs după începerea acestuia duce la pierderea integrală a taxei de curs.

Vă recomandăm să citiți toate informațiile disponibile pe pagina cursului. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de clarificări, vă încurajăm să ne contactați pentru a primi mai multe detalii.

Pentru a vizualiza autorizațiile cursurilor organizate de Top Quality Management, vă rugăm să dați click aici.

Recenzii

Descoperiți ce spun cursanții noștri despre experiența lor de învățare cu Top Quality Management. Recenziile noastre reflectă o gamă variată de experiențe pozitive și testimoniale sincere despre calitatea programelor noastre, abilitățile trainerilor noștri și impactul pe care l-au avut aceste cursuri asupra carierelor lor. Încrederea și satisfacția cursanților noștri sunt mărturii ale angajamentului nostru pentru excelență și ne inspiră să continuăm să oferim servicii de formare de înaltă calitate.

Ghenadie
Ghenadie
2024-04-01
Personal calificat si temele cursurilor sunt nespus de utile chiar si in activitatile secundare. Recomand cu incredere Top Quality Management din propria experienta.
Anca Emilia Mardare
Anca Emilia Mardare
2024-03-29
Profesionalism și seriozitate în susținerea cursurilor! Felicitări pentru toată prezentarea si informațiile oferite pe parcursul cursului de auditor intern!
Doina Doina
Doina Doina
2024-03-29
Va recomand cu incredere sa participati la cursurile organizate de Top Quality Management. Sunt bine structurate astfel incat partea teoretica este usor de inteles. Studii de caz sunt multe si foarte utile. Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada pe toata perioada cursului. Cu siguranta voi mai reveni.
Alexandra Maria Praschiv
Alexandra Maria Praschiv
2024-03-15
Tantica Grigore
Tantica Grigore
2024-03-14
Oameni minunați, care se implică, le pasă de cursanți. Seriozitate, profesionalism, recomand cu cea mai mare încredere!
Mihai Niculita
Mihai Niculita
2024-03-14
Am participat la un curs sustinut in cadrul Top Quality Management. Sunt multumit de prestanta acestora. Recomand. Voi reveni si pentru alte cursuri.
Alin Potoceanu
Alin Potoceanu
2024-03-14
Botiii96
Botiii96
2024-02-16
Kaba Gabor
Kaba Gabor
2024-02-05
Cursul de Responsabil de Mediu, a fost o experiență bună cu multe informații structurate logic și ușor de înțeles, și cel mai important un Lector cu mare bagaj de cunoștințe și experiență.
Tunde Szasz
Tunde Szasz
2024-02-02