Dionisie Lupu, 49, sector 1, București 0724341894

Despre noi

    Sunteți aici!
  • Acasă
  • Despre noi

De la înființare spre viitor

Înapoi în timp

Cu o tradiție de 19 ani în domeniul formării profesionale pentru adulți, compania noastră a fost fondată cu un obiectiv clar: să ofere programe de formare de înaltă calitate, adaptate nevoilor individuale și cerințelor pieței muncii.

Evoluție

Top Quality Management a evoluat continuu pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale pieței, adaptându-ne programele și serviciile pentru a oferi cele mai relevante și actualizate informații și abordări de învățare.

Perfecționare

Prin eforturile noastre constante de perfecționare și îmbunătățire, am contribuit la transformarea vieților a mii de cursanți, facilitându-le accesul la noi oportunități de carieră și ajutându-i să-și depășească potențialul.

Top Quality Management în cifre

Cursuri autorizate

15

+

Experiență în domeniu

19

+

Cursanți

15000

+

Absolvenți

15000

+

Valorile noastre

Valorile noastre nu sunt doar simple cuvinte, ci reprezintă angajamentul nostru ferm și principiile care ne ghidează în tot ceea ce facem. În fiecare interacțiune cu clienții noștri și în fiecare inițiativă pe care o întreprindem, ne străduim să demonstrăm integritate și profesionalism, să inovăm și să anticipăm nevoile în continuă schimbare ale pieței, și să ne concentrăm asupra atingerii unor rezultate remarcabile. Aceste valori ne definesc identitatea și ne orientează spre excelență, în căutarea unei creșteri continue și a construirii unei relații de încredere cu comunitatea noastră. Ne angajăm să oferim o experiență de învățare relevantă și captivantă pentru cursanții noștri, contribuind la dezvoltarea lor personală și profesională și la atingerea obiectivelor lor de carieră.

Clienți de prestigiu

Proiecte de succes

Compania Top Quality Management a fost implicată pe parcursul timpului în diferite tipuri de proiecte finanțate prin fonduri nerambursabile sau proprii. În cadrul acestora au fost susținute sesiuni de formare adresate unor categorii vaste de cursanți. De asemenea, studenții și masteranzii au avut ocazia să efectueze stagiul de practică în cadrul departamentelor companiei. Totodată, Top Quality Management a fost implicată și în proiecte din domeniul IT pe care le-a finalizat cu succes.

În 2024, Top Quality Management se lansează pe piața editorială cu aceeași pasiune pentru excelență și inovație. Editura Top Quality Management oferă servicii editoriale de înaltă calitate și publicații de carte în domeniul managementului, auditului și dezvoltării durabile.
Serviciile editurii includ consultanță editorială, editare, design grafic, formatare și tipărire prin care sunt ajutați autorii să-și transorme ideiile în lucrări de succes.
Editura Top Quality Management reprezintă un factor de schimbare pozitivă care contribuie la dezvoltarea profesională și academică.

Începând cu anul 2020, Top Quality Management a fost selectată de către ASRO (Asociația de Standardizare din România) pentru a face parte din comitetul tehnic CT 323 - Managementul Mediului. Acest comitet are ca domeniu de activitate standardizarea în sistemele de management de mediu, ecoetichetare, auditul de mediu și sistemele de management de mediu. Astfel, Top Quality Management contribuie activ la procesele de standardizare în managementul și auditul de mediu, promovând cele mai bune practici și standarde internaționale în acest domeniu.
Implicarea în cadrul comitetului tehnic CT 323 demonstrează angajamentul ferm al Top Quality Management în dezvoltarea și promovarea unor practici sustenabile în managementul mediului. Prin participarea activă la procesele de standardizare, Top Quality Management își aduce contribuția la definirea și implementarea standardelor care vizează protejarea și conservarea mediului înconjurător.
În prezent, Top Quality Management se află într-o poziție unică pentru a influența și contribui la evoluția domeniului de management și audit al mediului, asigurând un viitor mai sigur și mai durabil pentru mediul nostru înconjurător.

În anul 2016, Top Quality Management a proiectat și realizat o aplicație ERP pentru gestionarea activității pentru implementarea proiectului ”Înființarea unei piețe de gross pentru pește în Municipiul Giurgiu” și a acordat servicii de consultanță în proiectarea, achiziția și instalarea de produse hardware. Proiectul a fost finanțat din Fondul European pentru Pescuit prin Programul Operaţional pentru Pescuit 2007-2013, Axa prioritară 3, Măsura 3.1.- Acțiuni colective, Acțiunea - Investiții.

În anul 2014, Top Quality Management a beneficiat de finanțare BERD prin BAS România pentru dezvoltarea și implementarea unei aplicații web pentru managementul activităților și comunicare internă în cadrul organizației și a unui modul de sondaj de opinie în rândul clienților. În urma utilizării aplicației informatice, Top Quality Management a dezvoltat noi cursuri de formare și a îmbunătățit portofoliul de programe de formare existente.

Top Quality Management este inițiatoarea procedurii de introducere în Clasificarea Ocupațiilor din România a următoarelor profesii: EXPERT LEGISLAȚIA MUNCII cod COR 242220, EXPERT ÎN SECURITATE ȘI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ cod COR 242304, TEHNICIAN ÎN SECURITATE ȘI SĂNĂTATE ÎN MUNCĂ cod COR 32572. În urma demersurilor susținute și efectuate, în prezent cele 3 meserii sunt cuprinse în codul COR.

Top Quality Management a încheiat o serie de contracte de parteneriat cu Academia de Studii Economice și Școala Națională de Studii Politice și Administrative prin care a oferit posibilitatea unui număr de peste 120 de studenți și masteranzi să desfășoare stagii de practică în cadrul departamentelor companiei. Prin dezvoltarea de competențe și abilități practice în cadrul Top Quality Management, studenții și masteranzii participanți și-au îmbunătățit șansele de inserție pe piața muncii.

În perioada Decembrie 2010 - August 2013, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Brașov și Camera de Comerț și Industrie Prahova, Top Quality Management a implementat proiectul "Flexinov - Întreprinderi Flexibile și Inovatoare" proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operat
țional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Axa Prioritara 3 „Creșterea adaptabilității lucrătorilor și întreprinderilor", Domeniul Major de Intervenție 3.2 „Formare și sprijin pentru întreprinderi și angajați pentru promovarea adaptabilității", contract POSDRU/81/3.2/S/49261. Prin proiectul manageriat de Top Quality Management au fost organizate gratuit 80 de cursuri autorizate dintre care 16 în TIC, pentru 261 de persoane. Acestea au dobândit cunoștințe și competențe care să le permită să reacționeze la schimbările rapide ale pieței muncii. Pe lângă acestea, în cadrul proiectului au fost elaborate ghiduri pentru angajați și angajatori privind implementarea modelelor de flexibilitate funcțională în organizații și au fost sprijinite 13 companii pentru implementarea acestora.

Publicațiile noastre

Editura Top Quality Management vă prezintă câteva dintre lucrările în curs de publicare din domeniul managementului, auditului și al dezvoltării durabile, cu accent pe practici eficiente și sustenabile pentru gestionarea organizațiilor și a resurselor naturale.

În curs de publicare

În curs de publicare

În curs de publicare

În curs de publicare

În curs de publicare

Articole

Descoperiți ultimele tendințe și perspective din domeniul managerial, controlului intern și auditului cu articolele noastre exclusive, redactate de experți cu o vastă expertiză în domeniu. Fie că explorați strategii inovatoare de management, instrumente eficiente de control intern sau cele mai recente tehnici și standarde de audit, articolele noastre vă vor oferi o înțelegere profundă și practică a aspectelor cheie din aceste domenii vitale ale afacerilor. Fiți mereu la curent cu cele mai noi informații și sfaturi din partea profesioniștilor Top Quality Management pentru a vă îmbunătăți performanța și a vă menține în avangarda industriei.

Recenzii

Descoperiți ce spun cursanții noștri despre experiența lor de învățare cu Top Quality Management. Recenziile noastre reflectă o gamă variată de experiențe pozitive și testimoniale sincere despre calitatea programelor noastre, abilitățile trainerilor noștri și impactul pe care l-au avut aceste cursuri asupra carierelor lor. Încrederea și satisfacția cursanților noștri sunt mărturii ale angajamentului nostru pentru excelență și ne inspiră să continuăm să oferim servicii de formare de înaltă calitate.

Anca Rapcea
Anca Rapcea
2024-05-17
Am participat la 1 curs de SCIM; lectorul foarte implicat in subiect, profesionist si serios. Recomand sa accesati cursurile acestei companii.
Sorana Kerr
Sorana Kerr
2024-05-17
O abordare complexa cu exemple si studii de caz. Cu siguranta imi va fi de folos in activitatea pe care o desfasor. Multumesc!
Daniel Rd
Daniel Rd
2024-04-25
Anca Roxana Bocu
Anca Roxana Bocu
2024-04-24
Mircea Constantin
Mircea Constantin
2024-04-09
Multe de invatat, foarte util , multe cursuri pt. completarea sau dobandirea cunostintelor.
Larisa PREDA
Larisa PREDA
2024-04-08
Recomand!!
Ghenadie
Ghenadie
2024-04-01
Personal calificat si temele cursurilor sunt nespus de utile chiar si in activitatile secundare. Recomand cu incredere Top Quality Management din propria experienta.
Anca Emilia Mardare
Anca Emilia Mardare
2024-03-29
Profesionalism și seriozitate în susținerea cursurilor! Felicitări pentru toată prezentarea si informațiile oferite pe parcursul cursului de auditor intern!
Doina Doina
Doina Doina
2024-03-29
Va recomand cu incredere sa participati la cursurile organizate de Top Quality Management. Sunt bine structurate astfel incat partea teoretica este usor de inteles. Studii de caz sunt multe si foarte utile. Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada pe toata perioada cursului. Cu siguranta voi mai reveni.
Alexandra Maria Praschiv
Alexandra Maria Praschiv
2024-03-15