Dionisie Lupu, 49, sector 1, București 0724341894

Auditul intern și prevenirea fraudei

Auditul intern și prevenirea fraudei

Seminarul „Auditul intern și prevenirea fraudei” reprezintă o oportunitate esențială pentru profesioniștii din domeniul auditului și managementului pentru a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile în detectarea și prevenirea fraudelor în cadrul organizațiilor.
Prin intermediul acestui seminar, participanții vor explora importanța auditului intern în identificarea și prevenirea fraudei, precum și rolul și responsabilitățile acestuia în evaluarea și gestionarea riscului de fraudă. Vor analiza elementele componente ale triunghiului fraudelor și modul în care acestea pot fi implicate în identificarea și prevenirea fraudei la nivel operațional.
Seminarul va acoperi, de asemenea, controalele esențiale pentru prevenirea și detectarea fraudei la nivelul operațional, evaluarea riscului de fraudă în procesul de audit intern și procedurile și practicile pentru colectarea, analiza și păstrarea probelor relevante.
Participanții vor învăța să identifice și să prioritizeze zonele cu cel mai mare risc de fraudă în cadrul organizației și să interpreteze semnele de avertizare care indică posibile fraude în cadrul proceselor organizaționale.
În final, seminarul își propune să ofere participanților instrumentele și cunoștințele necesare pentru a contribui la prevenirea și detectarea fraudelor în cadrul organizațiilor, consolidând astfel integritatea și transparența în mediul de afaceri.

Tematică:

  • Importanța auditului intern în detectarea și prevenirea fraudei în cadrul organizației.
  • Rolul și responsabilitățile auditului intern în evaluarea și gestionarea riscului de fraudă.
  • Analiza elementelor componente ale triunghiului fraudelor și implicarea lor în identificarea și prevenirea fraudei.
  • Controalele esențiale pentru prevenirea și detectarea fraudei la nivelul operațional.
  • Evaluarea riscului de fraudă în procesul de audit intern.
  • Proceduri și practici pentru colectarea, analiza și păstrarea probelor relevante.
  • Identificarea și prioritizarea zonelor cu cel mai mare risc de fraudă în cadrul organizației.
  • Identificarea și interpretarea semnelor de avertizare care indică posibile fraude în cadrul proceselor organizaționale.
 

Preț seminar: 500 lei cu TVA inclus

 

Seminarul se desfășoară în sistem online pe platforma Zoom, timp de două zile consecutive, în intervalul orar 10.00 – 15.00. Perioada de desfășurare se stabilește de comun acord cu participanții după constituirea unei grupe cu minimum 10 persoane. Pentru mai multe informații despre acest seminar, nu ezitați să ne contactați telefonic la numărul 0724 341 894.

INTERESAT DE ACEST SEMINAR?

Înscriere seminar

Vă rugăm să descărcați formularul de înscriere folosind butonul alăturat și să îl completați cu datele cerute. După completare transmiteți formularul de înscriere la adresa office@topquality.ro

„Un sistem de control intern puternic este cheia în lupta împotriva fraudelor și a erorilor.”

Mary Schapiro