Dionisie Lupu, 49, sector 1, București 0724341894

Măsurarea eficacității și eficienței proceselor prin intermediul indicatorilor de performanță

  Sunteți aici!
 • Acasă
 • UncategorizedMăsurarea eficacității și eficienței proceselor prin intermediul indicatorilor de performanță

Măsurarea eficacității și eficienței proceselor prin intermediul indicatorilor de performanță

Seminarul „Măsurarea eficacității și eficienței proceselor prin intermediul indicatorilor de performanță” propune o explorare detaliată a conceptelor și practicilor legate de utilizarea indicatorilor de performanță (KPI) în evaluarea și îmbunătățirea performanței organizaționale.
Prin intermediul acestui seminar, participanții vor învăța să definească și să aplice corect KPI-urile, înțelegând importanța acestora în evaluarea performanței organizaționale și în identificarea factorilor critici de succes în afaceri. Vor descoperi legătura între asigurarea calității proceselor și KPI-uri, precum și modalitățile de identificare și definire a KPI-urilor specifice în procesele de management.
Un alt aspect important abordat în cadrul seminarului este evaluarea impactului KPI-urilor asupra deciziilor strategice și rolul lor în procesele de măsurare și monitorizare a performanței. Participanții vor avea ocazia să analizeze KPI-uri specifice în contextul proceselor de realizare a bunurilor și serviciilor, precum și a proceselor de suport.
Optimizarea performanței prin alinierea KPI-urilor cu obiectivele organizaționale va fi un alt subiect cheie abordat în cadrul seminarului. De asemenea, vor fi discutate strategii pentru instruirea și motivarea personalului pentru a promova o cultură a calității în organizație.
Prin intermediul studiilor de caz și a exemplelor practice, participanții vor avea ocazia să înțeleagă mai bine aplicabilitatea și implementarea conceptelor discutate în cadrul seminarului în contextul real al afacerilor. Astfel, ei vor putea să aplice cunoștințele dobândite pentru a îmbunătăți performanța și eficiența proceselor în propria organizație.

Tematică:

 • Definirea Key Performance Indicators (KPI) și importanța lor în evaluarea performanței organizaționale.
 • Utilizarea Key Performance Indicators (KPI) pentru a oferi o perspectivă asupra factorilor critici de succes în afaceri.
 • Legătura dintre asigurarea calității proceselor și Key Performance Indicators (KPI).
 • Identificarea și definirea KPI specifici în procesele de management.
 • Evaluarea impactului KPI asupra deciziilor strategice.
 • Rolul KPI în procesele de măsurare și monitorizare a performanței.
 • Analiza KPI specifice proceselor de realizare a bunurilor și serviciilor și a proceselor de suport.
 • Optimizarea performanței prin alinierea KPI cu obiectivele organizaționale.
 • Instruirea și motivarea personalului pentru a promova o cultură a calității.
 • Studii de caz și exemple practice pentru ilustrarea aplicării conceptelor discutate.
 

Preț seminar: 500 lei cu TVA inclus

 

Seminarul se desfășoară în sistem online pe platforma Zoom, timp de două zile consecutive, în intervalul orar 10.00 – 15.00. Perioada de desfășurare se stabilește de comun acord cu participanții după constituirea unei grupe cu minimum 10 persoane. Pentru mai multe informații despre acest seminar, nu ezitați să ne contactați telefonic la numărul 0724 341 894.

INTERESAT DE ACEST SEMINAR?

Înscriere seminar

Vă rugăm să descărcați formularul de înscriere folosind butonul alăturat și să îl completați cu datele cerute. După completare transmiteți formularul de înscriere la adresa office@topquality.ro

„Ce nu se poate măsura, nu se poate îmbunătăți.”

Peter Drucker