Dionisie Lupu, 49, sector 1, București 0724341894

Interviul în auditul intern - tehnici și strategii de succes

  Sunteți aici!
 • Acasă
 • UncategorizedInterviul în auditul intern – tehnici și strategii de succes

Interviul în auditul intern - tehnici și strategii de succes

Seminarul „Interviul în auditul intern – tehnici și strategii de succes” este conceput pentru a vă oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a conduce interviuri eficiente și productive în cadrul auditului intern.
Rolul comunicării în stabilirea unei relații de încredere și colaborare cu auditatul este esențial în procesul de audit intern. Vom explora modalitățile în care o comunicare asertivă poate influența obținerea informațiilor relevante și identificarea riscurilor potențiale.
Utilizarea documentației de audit și a informațiilor disponibile este un alt aspect crucial al pregătirii pentru interviul în auditul intern. Vom discuta despre etapele pregătirii interviului, inclusiv stabilirea obiectivelor, identificarea întrebărilor relevante și planificarea timpului necesar.
În timpul interviului, accentul va fi pus pe ascultarea activă și înțelegerea perspectivei auditatului. Vom învăța cum să păstrăm un ton profesionist și neutru, utilizând întrebări deschise și închise pentru a obține informațiile necesare.
De asemenea, vom aborda modul de gestionare a situațiilor tensionate sau conflictuale, precum și tehnici pentru gestionarea obiecțiilor și a refuzului de a furniza informații. Vom explora diferite metode de înregistrare a informațiilor, precum notele scrise și înregistrările audio, asigurând confidențialitatea și protecția datelor obținute în timpul interviului.
La finalul seminarului, veți fi în măsură să analizați feedback-ul primit de la auditat și să evaluați eficacitatea interviului, consolidând astfel abilitățile și strategiile necesare pentru a conduce interviuri de succes în cadrul auditului intern.

Tematică:

 • Rolul comunicării în stabilirea unei relații de încredere și colaborare cu auditatul.
 • Impactul comunicării asertive în obținerea informațiilor relevante și în identificarea riscurilor potențiale.
 • Utilizarea documentației de audit și a informațiilor disponibile pentru pregătirea interviului.
 • Etapele pregătirii interviului, inclusiv stabilirea obiectivelor, identificarea întrebărilor relevante și planificarea timpului necesar.
 • Ascultarea activă și înțelegerea perspectivei auditatului.
 • Păstrarea unui ton profesionist și neutru în timpul interviului.
 • Folosirea întrebărilor deschise și închise pentru obținerea informațiilor necesare.
 • Abordarea profesionistă a situațiilor tensionate sau conflictuale.
 • Tehnici de gestionare a obiecțiilor și a refuzului de a furniza informații.
 • Metode de înregistrare a informațiilor, inclusiv note scrise și înregistrări audio.
 • Asigurarea confidențialității și protecția datelor obținute în timpul interviului.
 • Analiza feedback-ului primit de la auditat și evaluarea eficacității interviului.
 

Preț seminar: 500 lei cu TVA inclus

 

Seminarul se desfășoară în sistem online pe platforma Zoom, timp de două zile consecutive, în intervalul orar 10.00 – 15.00. Perioada de desfășurare se stabilește de comun acord cu participanții după constituirea unei grupe cu minimum 10 persoane. Pentru mai multe informații despre acest seminar, nu ezitați să ne contactați telefonic la numărul 0724 341 894.

INTERESAT DE ACEST SEMINAR?

Înscriere seminar

Vă rugăm să descărcați formularul de înscriere folosind butonul alăturat și să îl completați cu datele cerute. După completare transmiteți formularul de înscriere la adresa office@topquality.ro

„Un interviu este un dialog, nu un monolog. Ascultarea este la fel de importantă ca și întrebările.”

Nicholas Sparks