Dionisie Lupu, 49, sector 1, București 0724341894

Excelență în comunicarea rezultatelor auditului intern

Excelență în comunicarea rezultatelor auditului intern

Seminarul „Excelență în comunicarea rezultatelor auditului intern” reprezintă o oportunitate esențială pentru profesioniștii din domeniul auditului și managementului pentru a-și perfecționa abilitățile în comunicare și pentru a obține rezultate superioare în ceea ce privește transmiterea și gestionarea constatărilor și recomandărilor auditului intern.
Un aspect esențial al acestui seminar este elaborarea rapoartelor de audit, unde se va explora în detaliu structura ideală, conținutul esențial și necesitatea clarității în comunicare. Participanții vor învăța să formuleze rapoarte care să ofere o imagine completă și precisă a constatărilor, fără a sacrifica claritatea și accesibilitatea pentru cititor.
Prezentarea rezultatelor auditului va fi un alt punct central al seminarului, unde se vor dezvolta strategii și tehnici eficiente pentru transmiterea constatărilor și recomandărilor către părțile interesate. Aceste strategii vor viza nu doar eficacitatea comunicării, ci și modul în care se pot gestiona posibilele reacții și întrebări din partea managementului și a altor departamente.
Comunicarea cu părțile interesate, în special cu managementul și alte departamente, va fi abordată în profunzime. Participanții vor învăța cum să gestioneze relațiile într-un mod constructiv și eficient, asigurându-se că mesajele sunt înțelese și receptate în mod corespunzător.
Un alt aspect vital al seminarului va fi urmărirea implementării recomandărilor. Participanții vor fi instruiți în tehnici și instrumente pentru monitorizarea progresului și asigurarea conformității cu recomandările emise în urma auditului. Această etapă este crucială pentru asigurarea că auditul intern nu reprezintă doar un exercițiu de identificare a problemelor, ci și un proces de îmbunătățire continuă a operațiunilor organizaționale.
În concluzie, seminarul „Excelență în comunicarea rezultatelor auditului intern” oferă participanților oportunitatea de a-și îmbunătăți semnificativ abilitățile de comunicare și de a atinge un nivel superior de eficiență în gestionarea rezultatelor auditului intern, contribuind astfel la îmbunătățirea proceselor și performanței organizaționale.

Tematică:

  • Elaborarea rapoartelor de audit: structură, conținut și claritate în comunicare
  • Prezentarea rezultatelor auditului: strategii pentru transmiterea eficientă a constatărilor și recomandărilor.
  • Comunicarea cu părțile interesate: gestionarea relațiilor cu managementul și alte departamente.
  • Urmărirea implementării recomandărilor: monitorizarea progresului și asigurarea conformității cu recomandările emise.
 

Preț seminar: 500 lei cu TVA inclus

 

Seminarul se desfășoară în sistem online pe platforma Zoom, timp de două zile consecutive, în intervalul orar 10.00 – 15.00. Perioada de desfășurare se stabilește de comun acord cu participanții după constituirea unei grupe cu minimum 10 persoane. Pentru mai multe informații despre acest seminar, nu ezitați să ne contactați telefonic la numărul 0724 341 894.

INTERESAT DE ACEST SEMINAR?

Înscriere seminar

Vă rugăm să descărcați formularul de înscriere folosind butonul alăturat și să îl completați cu datele cerute. După completare transmiteți formularul de înscriere la adresa office@topquality.ro

„Comunicarea este un proces de transmitere a informațiilor și a ideilor, asigurându-vă că acestea sunt înțelese și interpretate corect”

George Bernard Shaw